Post by wajatemreten on Feb 6, 2022 19:19:14 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničen broj bodova ▞▞▞
▞▞▞ WorldCraft: 3D Block Craft 2022 version ▞▞▞
Je li ova igra bila pristojna? Napravio sam objavu još 2016. o tome kako bi trebali dodati više metoda za dobivanje kovanica bez plaćanja pravog novca, a programeri su dali suprotan odgovor. Igra je neoriginalna i užasno napravljena. Svi online poslužitelji također su kreativni. Postoji mnogo dobro napravljenih svjetova u kojima ni vi ne možete stvarno uživati, više od polovice vremena vas lažno banuju igrači i ako vas vlasnik svijeta ukloni, dobivate zabranu umjesto upozorenja. Utakmica je općenito bila užasna.
Prije dobro
Predobra
Izgubiti
Ovo nije ni za povjerovati
Pre fora najboljaaa igrica ikada i nikada mi ne steka
WorldCraft: 3D Block Craft Seikkailu fput
prije sam volio ovu igru, ali ne sada. svijet koji stvaram jednostavno je nestao. Svaki put kad ga obnavljam, nestaje. Molimo popravite ovo
Ova igra je previše nalik Minecraftu i ima jako lošu grafiku, a ne možete ni napraviti prilagođene skinove. Zaista se ne slažem s postovima s pet zvjezdica. Jedino što je DOBRO u vezi s tim je brzo preuzimanje u play storeu.
Igrica je ok.Nije ko mc- pe al je dobro.
sviđa mi se da u redu je
to je stvarno zabavna igra, ali moj svijet ne sprema na mreži. svaki put kad ga pokušam spremiti, samo se učitava zauvijek. Također većinu vremena kada igram na mreži piše da mi se veza prekida, ali moj wifi radi savršeno dobro. Istu stvar je radio prije s drugim telefonom koji sam imao.
Ovo je sjajna igra. Nema grešaka ili propusta koje sam pronašao. Potrebno je više materijala kao što je blok za stepenice. Jedan VELIKI problem koji sam otkrio je da je teško staviti vodu. Dakle, ako želim napraviti divovski bazen, moram ga kopati sloj po sloj da dodam vodu. Popravite to tako da možemo lako dodati vodu, molim. I također, neka tnt eksplodira.
Ne možete igrati glupu igru s prijateljima
Možete li, molim vas, ažurirati ovu igru? Želio bih vidjeti bolju grafiku, fiziku animacije, više blokova/stavki, više životinja. Samo ažurirajte ovu igru, molim vas i kladim se da ćete dobiti više igrača.
Dao bi 5 zvijezdica da ima voda lava i survival mod u multiplayer!!
Lijepa igra, ali trebali biste poboljšati neke stvari kao što bi trebali učiniti da se voda širi i dodati životinje i također dati opciju kuhanja i glavnu stvar noć i kišnu sezonu
Poslušajte kreatore izgubili ste dobru igru jer je ažurirate sve je sada zbrkano, posebno kada ste dobili besplatne novčiće. Twitter računi stvarno neki ljudi to nemaju .Bolje je s oglasima i ostalim stvarima koje su bile izvorno. oh, a da ne spominjem da ljudi imaju tendenciju maltretirati druge ljude samo zbog njihovog pravopisa i gramatike. Nadam se da slušate pa popravite ovo, hvala.
Predobra igrica
To je nevjerojatna igra, ali postoji mnogo zaostajanja. Ponekad se igra jednostavno ruši što postaje dosadno. Nadam se da mogu riješiti problem s brisanjem svijeta. To je stvarno zabavna igra. Imam puno prijatelja tamo, ali volio bih da se možete sprijateljiti s nekim i onda moći pronaći koji je svijet tamo. volio bih da možeš učiniti više sa svojim likovima. volio bih da možete privatno razgovarati s nekim. Nastavite s dobrim radom.
Luk i strijela molim
Igra je zakon ali pliz promjenite pauke odvratni su!!!!!
Svidio mi se najvise survival a u kreativu mi je glupo sto nema jaja da stvrim mobove i da ih vidim i testiram koliko su jaki i koja im je slabost
Odlično
STUP|D GAME, NE MOŽE SE AUTOMATSKI SPREMITI. Budući da nije automatsko spremanje, ne mogu se prijaviti na svoj svijet, učitavam 15%, glup|d aplikaciju, glup|d igru, toliko beskorisnih stavki.
Svidjele su mi se teksture blokova, ali mi se nije sviđala činjenica da je svijet tako mali. nije ništa slično stvarnom minecraftu. Savjetujem da ne igrate ovu igru na telefonu.
Sviđa mi se ova aplikacija, ali postoje dva problema jedan je da se ne pretvara u noć dva ako ima više mjesta na otoku što bi bilo bolje, ali dobro je
Dajem joj dvije jer je slična igri Mini Block Craft, ali s stvarima mine craft također bih volio da nam igra dopušta da dizajniramo vlastite skinove i igra jednostavno ne izgleda zabavno, izgleda dosadno pa da
Stvari koje treba dodati ovoj igrici 1 zlatna jabuka 2 kremen i čelik u kreativnom 3 šefa 4 Trebao bih se moći prebaciti s preživljavanja na kreativan i kreativan na preživljavanje 4 sela 5 multiplayer mod u survival 6 portalima ako dodate ove stvari očito Ovu igru ću ocijeniti s 5 zvjezdica.
Hayé~ Worlrcraft je jako dobra igra, sviđa mi se. Ali danas postoji kvar, gdje su svi u igri izbačeni sa svih servera i piše "Oprosti, veza je izgubljena", a ja imam jaku internetsku vezu. Ispravite ovu grešku u novim ažuriranjima, hvala ~
Igra je stvarno dobra, ali kada napravim kuću i zatvorim igru i kada je ponovo pokrenem moja kuća nestaje, to se događa vrlo vrijeme popraviti
Nije mi se jos instaliralo ali mislim da je dobra zato sto ima zivotinje
Glupa dodati umjesto vatrenih skeletone i dodati jos blokova
Igra je super ali bolje da skinete preko torrenta MCPE
WorldCraft: 3D Block Craft Przygodowe uivc
Isti problem, izbrisao sam predmemoriju i nije uspio ništa riješiti. To nije telefon jer imam potpuno novi Samsung galaxy S20Plus. To sigurno nije pohrana jer mi je ostalo najmanje 70 GB i imam dovoljno memorije! Ova igra je bila nevjerojatna do tog glupog ažuriranja. Uredi: Poslao sam ti e-poštu i nisam dobio odgovor, koja je svrha slati e-poštu ako nitko ne odgovara?
JE li se tu može složiti portal
bila je to dobra igra i jako sam se zabavio. međutim, kada sam igrao survival mode i umro. Mislio sam da ću se ponovno roditi na svom krevetu, ali nastavio sam se ponovno roditi na istom mjestu, umirući svaki put kad se mrijestim.
Cool ako ne želite dati pare za pravi Minekraft I KUPITE MINECRAFT
Loša ova igra puno zaostaje, ne mogu razgovarati i kad razgovaram s nekim u svom svijetu, zaostaje za mojim razgovorom, ne mogu slati poruke i oni mi ostave što ovo zaostajanje popravi
Idite na google i instalirajte MINECRAFT pravi i morate imati dobar mobitel da vam ne šteka
Imam 3 zvjezdice jer ne možemo graditi, a da možemo graditi, barem bih mu dao zvjezdice, također ne vidim ni sebe, barem daj da vidimo sebe, ali ostalo je ipak bilo prilično dobro.
Dodajte opstanak za više igrača (prijatelj i prijatelj mogu igrati survival)
super je sviđa mi se❤
Pristojna igra, ali par problema. Koja je svrha imati lavu/vodu ako neće nigdje teći ili išta spaliti? Zašto su karte tako male? Koja je svrha imati blokove od TNT-a bez kremena i čelika? Kao ozbiljno.
Trebaju promjeniti životinje da budu kockaste a ne realne trebaju da promjene čudovišta
Blackmoor 2: Action Platformer Экшен hrr