Post by wajatemreten on Feb 6, 2022 19:31:35 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1942 🚀 Free classic shooting games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1942 🚀 Free classic shooting games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багатьох усіх ▞▞▞
▞▞▞ 1942 🚀 Free classic shooting games 2022 version ▞▞▞
1942 Аркады nog
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Hành động iplg
масала untuk оновити гру harian punye..
це весело, але,. часто я не отримую бонуси після перегляду відео. Я видалю цю програму, якщо вона продовжиться. Тепер до однієї зірки. Я переглянув так багато відео, не отримавши кредиту, що видаляю цей кепський додаток
Ой
Ваш додаток постійно пише "Реклама недоступна", коли намагається продовжити гру. Запобігає отриманню 4X золота та інших функцій. Ви можете виправити це? Я використовую телефон Samsung S8 з Android 9.
1942 🚀 Free classic shooting games آرکید jedc
Добре виглядає, як аркадна гра, тому приємна ностальгія. Однак «особливістю» аркадної гри була складність помітити вогонь, а заповнення екрана зірками лише погіршує ситуацію.
Хороша реклама в іграх занадто багато руйнує
зря потрачене час...
There are different ways of relaxation: reading books, doing sports, cooking, going shopping, playing computer games, going for walks and lots more.
Щоразу, коли гра закривається, ви втрачаєте всі дорогоцінні камені та зірки. Краще виправте це, інакше ніхто більше не гратиме. Нове оновлення, все ще не працює. Видалити.
Досить веселий ігровий процес, який цікавив мене приблизно тиждень, але оновлювати свій корабель дуже важко і повільно, а реклами надто багато. Дві 30-секундні оголошення після рівня?! Забагато!!
Крута гра, щоб скоротити час. Не подобається аркада, але підійде.......,................ Загалом просто весело
Гра була б набагато кращою, якби, коли я виграю предмети з безкоштовної коробки або колеса, це фактично збільшуватиме мою кількість конкретних предметів. Там буде написано, що я виграв 2x зірку, але кількість цього предмета не збільшується. 5 зірочок, якщо проблеми вирішено.
Як "1945", чудова гра. Літаки — це моя улюблена річ у епоху світової війни, і ви зробили її ще кращою, дозволивши мені грати за них у цій інтенсивній грі пекла кулею.
Гра подобається, дуже весела. Я втратив понад 600 дорогоцінних каменів і 5000 золотих зірок. Чи можна це виправити Досі немає відповіді, тому я змушений поставити погану оцінку.
Забагато реклами. 30-секундна реклама на кожні 2 хвилини гри. Кульгавий!!
це божевільна гра, така як складна, як нездатність прогресувати 😶. для відтворення потрібен екран діагоналлю 60 дюймів, і він не може відтворюватися на екрані мобільного телефону з діагоналлю 6 або 7 дюймів або навіть на планшеті.
Весела гра, і спочатку легка... але, як і більшість мобільних ігор, єдиний спосіб дістатися куди - це витратити $...
Нові літаки недоступні; якщо ви заробите скриню провідного і відкриєте її, вам не зарахують те, що всередині, тому ви не зможете розблокувати нові літаки
Гра працювала нормально ще кілька днів тому. Я прочитав більше скарг на цю гру, ніж позитиву. Та сама проблема, яку я відчуваю. Ця програма не вартує бризки сечі як вона є.
Ще одна «грайте протягом 1 дня, перш ніж вона перетвориться на гру з оплатою за продовження». Видалити.
Ця гра гідна найкраща. Графіка в порядку, гра трохи повторюється і не надто захоплююча. Я вважаю, що гра була нудною, її недостатньо. Намагається бути схожим на серію ігор Capcoms 1940-х років і добре працює. непогано, не чудово
Недостатньо інструкцій для учнів
Чудова гра, але магазин не працює, не може розблокувати літаки, коли ви відкриваєте скрині, гра завмирає, а ваші дорогоцінні камені зникли.
Пізніші рівні стають все складніше і складніше. Чому великі угоди на речі?
Схоже, onesoft відповідає лише тим людям, які хвалять тут свою гру. Мені подобається гра, але я приділяв час і зусилля на різдвяну подію і ще не отримав жодної з нагород від неї. Кілька днів тому надіслав електронний лист у технічну підтримку, відповіді ще немає. У когось ще є така проблема? Я хотів би змінити свій рейтинг, але це потрібно виправити.
Повертає спогади, але більше не можу оновлювати гру, коли це потрібно, і коли я вперше почав грати, я б поставив 5 зірок, але незначні збої зупинили мене, але чудові спогади. Тепер я знизив свій рейтинг за те, що не оновлювався
Це було трохи часу, і це справжня крута гра. У підлітковому віці я грав у аркаду.
Колись мені подобалася класична аркадна гра стоячи. Мені варто написати кілька мелодій 80-х, і, можливо, я зможу пережити частину свого дитинства!
1942 🚀 Free classic shooting games Žaid. automat. scfh
Гра починається нормально, виглядає чудово, грає добре, але потім починає діяти поганий баланс. Вам потрібні дорогоцінні камені і їх багато, а виплата в грі низька, тому якщо ви не купите себе в біді. Тоді подія, вам потрібні медалі для прогресу. Я виявив, що певний рівень дає 140 кілька разів, а потім без будь-яких пояснень він починає давати лише 40 на всіх рівнях, тому знову поганий ігровий баланс, що змушує вас зростати. Я не проти витрачати трохи, але не часто. Що стосується помилок, то їх багато.
1942 🚀 Free classic shooting games Arkadne igre bjh
Мені сподобалася ця гра, АЛЕ коли потрібно купувати більші, кращі та інші літаки вартістю від 9 до 39 доларів США або більше? це ВИСОКА ціна, яку ви повинні платити за кожен новий літак, який ви хочете або потребуєте. ВИДАЛЕНО
Найгірша чортова гра! Засмоктує тебе добре. Не витрачайте гроші на цю гру. Раунди стають все більш неможливими, незалежно від того, скільки ви витрачаєте на покращення літаків і провідників. Ви навіть не можете купити те, що хочете, вони змушують вас відкривати коробки і витрачати дорогоцінні камені на те, що ви навіть не хочете. Крім того, навіть якщо ви виграєте, вам все одно доведеться заплатити ці 5 речей, щоб перейти до наступного раунду. Повна жахлива гра! Я так розчарований собою, лол, я витратив 250 баксів дарма. Ця гра є повною дойною коровою.
Ця гра була чудовою, поки ви її не зіпсували. Грали в неї довгий час, ця нова версія відсмоктує графіку, все в цій грі абсолютно жахливо.
Все було добре, тому я вирішив купити літак. Я купив блискавку P51, і тепер один з моїх інших літаків став невидимим, екран грає, ворожі літаки налітають на мене, але літака немає! Маєте якісь пропозиції?
Звичайна в додатках рип-офф, щоб змусити вас прогресувати без необхідності переміщати невелику суму, гра прагне використати дурну суму грошей, щоб досягти вашого прогресу, і позбавляє вас доступу до дешевших варіантів
Редагувати: уповільнення роботи пристрою, здається, виправлено. Мені подобається ця гра краще, ніж 1945. Гарна гра. Було б краще, якби це не відставало щоразу, коли я збирав монети.
Це хороша гра. Я запитував 3 рази, чи знову ввімкнеться «Особлива подія».
Збірка тез ФІМ - Маріупольський державний університет
Є спосіб отримати безкоштовні дорогоцінні камені за оплату. коли ви використовуєте кредитну картку, гроші припиняються. якщо ви використовуєте дебетову кредитну картку. розробники дають вам дорогоцінні камені ДО того, як $ буде знято. подумай про решту😁😁😁 Я отримав ВСЕ з цим ЮРИДИЧНИМ трюком. Ніщо, що Google не може зробити, спричинить ЛЕГІТНУ ТРАНЗАКЦІЮ
Взяв 20 доларів І не віддав мені мій оновлений літак. Надіслали електронною поштою і сказали, що він прийде, але пройшло 3 тижні, а нічого, навіть після другого електронного листа. Немає відповіді на мій другий електронний лист, тому я припускаю, що мене обманули!!!!!
мої дрони іноді не стріляють, коли вони з'являються, і я не можу зібрати маски для своєї події, коли вони досягнуть 50, але вони повинні зрости до 250 у кожній грі, сортувати це і погано підвищувати мій рейтинг, також нещодавно гра, яка забирала у мене медалі наступного дня після iv зібрав їх