Post by wajatemreten on Feb 6, 2022 19:37:50 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више токена ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Joker Collaboration 2022 version ▞▞▞
Осим ако нисте спремни да платите да бисте играли, вероватно не бисте требали да играте ову игру... бескрајна ажурирања за бескрајну параду "хероја" које не можете да развијете без трошења новца... и константно мучење покушавајући да развијете своју поравнање... и ако сте одсутни из игре неколико дана бићете збрисани од стране играча који плаћају да играју.... Немојте се трудити да преузимате.
Одлучио сам да дам игри шансу након што сам био бомбардован рекламама. За сада је то прилично добра игра. Мораћете да потрошите новац да бисте напредовали, или ће напредак трајати заувек.
Хвала вам! Игра је већ добра исправка грешака! Само се надам да имате месечни пакет као и друге игре (нпр. баттле пасс, старлигхт) који садржи 1 скин насеље, плазму, главни зупчаник, тако да остали играчи који покушавају да сустигну другог играча. Нека држава постаје мртва јер други играчи немају времена да се ојачају.
Не трудите се осим ако нећете потрошити стотине долара. Провешћете време и можда мало новца на изградњу ваше базе, фармских ресурса и обучавања трупа... А онда ће имати државни рат у који ће сви надмоћни играчи ући и збрисати вас до краја, трошећи сво то време и новац. Ако контактирате подршку да бисте дали повратне информације: „Жао нам је што се тако осећате“, али могао бих да потрошим стотине $$$ да вратим своје трупе и ресурсе! Уреди: погледајте одговор...
добра верзија пвп/пве комбинације у игрици. биће тешко без клана али није немогуће. ово можете играти сваки дан да бисте максимално искористили предности игре.... зависи и од вашег слободног времена. играо сам 2 слична игре раније, али овде сам остао дуже од годину дана и још увек играм...ГЛХФ
Свиђа ми се игра, али сада добијам обавештења, али игра се не учитава, изгледа да се учитава, али онда иде право на почетни екран мог телефона. Очистио сам кеш и тражио ажурирање, чак сам неколико пута поново покренуо телефон, али и даље нећу посао надам се да није напредак и изгубљен новац, уживао сам у томе... Молим вас помозите
Дакле, када су објавили ажурирање, морате сваки пут прво да преузмете основну игру на Гоогле плаи (преко 100 мб), а затим идите на игру. Преузмите додатне ресурсе (60 непарних мб) и онда прелази на ажурирање игре (још 450 мб). Мора да си стварно луд. Да не помињемо сталну смену нових хероја или тактике плаћања за победу које користи ова компанија. Божићни догађај и новогодишњи догађај су СВЕ о добијању готовине. Ништа вредно за ваше време које сте провели играјући те догађаје.
State of Survival: The Joker Collaboration Strategiya ijh
Једе податке и снагу као да је бесплатно, пробао сам други пут само да видим шта ће се десити и игра је покварила у прологу...сад не могу ништа да урадим
Ок. Добра игрица
Програмери не одговарају на повратне информације заједнице да би направили неопходна побољшања како би играчи/државе остали живи. Превише њих одустаје и одустаје
Ово је једина апликација за игре коју нисам покушао да деинсталирам на свом мобилном телефону. Забавно је играти посебно ако имате пријатеље у истој држави. Морате бити стрпљиви у погледу побољшања ваших трупа, штаба и зграда. Забави се!!
Заиста ми се свиђа ова игра. Систем награђивања је заиста добар. Веома заразна игра.
све зависи од групе људи са којом играте. Они су ти који игру одржавају занимљивом и забавном. Да је речено. Никада нисам играо игру оволико дуго. Још увек постоје неке грешке и проблеми. тако да нема моје оцене са 5 звездица
Током годину дана играња игре приметио сам велике проблеме са игром, многе кашњења и грешке при искључењу у погрешно време, посебно током догађаја са много активних играча, као и чињеницу да један играч може да прекине 75% играња игре у држави у само неколико сати је потпуно неправедно и игра нема начина да задржи играче ентузијастичне за играње након што су нападнути, ангажовање трупа се одуговлачи предугим недељама чак и убија сво узбуђење због даљег играња
:Д
Забавна игра одбране торња са додатком истраживања и тактике.
ЗАШТО штитови попут 24 сата или 3 дана нису доступни у продавници савеза? ЗАШТО је само неколико ствари доступно? Да ли заиста тражите новац? Зашто не ставити појачање напада, одбрану, додатне трупе? Игра је тако ограничена. Добро за оне играче само са новцем. Буде фер!!
Одлицна игра
Потрошите или се спустите на нулу... корисничку службу није брига. Типична плата за победу у игри која се рекламира као ф2п. Чак и у врхунским савезима. Мора бити заштићен 24/7 да би покушао да игра. Генерички одговор корисничке подршке за... штит док решимо проблем. Прошло 2 године, још увек није поправљено. У игри корисничка служба не чита поруку. Последња порука коју сам добио била је да променим боју банера. Као да ми је стало до боје банера. Не слушате у игрици, али овде обраћате више пажње.
Добро до сада, обожавам зомби и играо сам сваки део РЕ, чак и РЕ зероо, али ова игра је занимљива јер вас ставља у ципеле за преживљавање. Свиђа ми се до сада
догађаји који се понављају, гутање готовине „опрема“, чак и након што потроше преко. 2500$ (додато) Најјачи људи у игри су у суштини највећи трошачи. Тежак рад се обично награђује малим износом награда које се обично вреднују ако се купе Мајби за 10$ па . да, заиста можете бити релевантни само ако потрошите гомилу новца !!
Постоји много забавних и инвентивних идеја око игре, али главни фокус ове игре је на куповини игара. Не учествујем у куповини јер опозиција може да те уништи и да ти узме све ресурсе. Па... Полако пузи.
То је забавна игра која изазива зависност. Дају обиље награде за завршетак потраге.
Cooking Diary® Restaurant Game Simulácie swba
Дис игра је толико обожаватељ да цент стеин да ко у њој
Нећу правити ниједну у будућности 😤🙄😑 Само волим ову игру, може бити и боља од успона краљевстава.... И драго ми је да и ви момци радите за бесплатне ствари са разних догађаја бесплатно за играј Плаиер... То је било сјајно. Ценим ваше напоре, момци, радите сјајан посао... Свако ажурирање је пуно узбуђења... Молим вас, наставите са добрим радом ☺
Ово је заиста сјајна игра и уживам да је играм недавно, сломио сам стопало и нисам имао шта да радим и стално сам добијао огласе о овој игри па сам одлучио да је погледам и када будете играли, заиста је сјајна невероватна игра и заиста уживам да је играм ако размишљате о набавци ове игре, требало би да је у потпуности добијете јер је то одлична игра
Не могу да се такмиче са платом за играње играча. Заиста постаје досадно када доминирају људи који бацају стотине $$ на ове игре
Молимо додајте српски језик!!!.
Поштена напомена за свакога ко игра ову игру Да бисте успели у овој игри, мораћете да потрошите новац. У овој игри постоје различите државе које се могу придружити новијим државама, посебно су боље за нове играче јер су ажурираније од старијих држава
Довољно забавна игра стратегије, може бити мало скупа. Ажурира се пречесто и желео бих да будеш у могућности да помераш континенте без обзира на ниво штаба.
Забавна мала игра за управљање ресурсима са добром мешавином битака великих и малих јединица и неким у реду елементима приче. Уживали сте у игрању без да морате да платите ни цента новца из стварног света – време мировања је веома подесно осим ако нисте само нестрпљиви или желите да будете Убер играч!
Оке
Засада је добро. То је једна од игара у којој морате бити укључени у сваком тренутку или бити у могућности да ускочите у било ком тренутку. Управо сам почео да свирам данас и забавно је.
Нема прилике да се такмичиш осим ако не потрошиш много новца, уживаш у игри са мојим пријатељима, али то те потпуно избаци након 5 минута и потребно је 3 минута да се поново напуни. Игра је забавна, само не знате шта су добри догађаји осим ако не платите да је играте
Био сам свакодневни играч 578 дана до последње надоградње. Каже да морам поново да се повежем више од недељу дана. Рестартовао сам, деинсталирао, поново инсталирао 35 пута, неће ме пустити назад. Ја сам ниво плазме 8 и имам велику инвестицију у ову глупу игру. Речено ми је да проверим подешавања на телефону, користим други уређај, било шта, али смо забрљали и покушавамо да то поправимо. Имам таблет који умре, нема последњу надоградњу на њему и у реду је. Нећу носити таблет са собом цео дан.
State of Survival: The Joker Collaboration Strategiya hgbb
Као што су неки рекли, изгледа као само још једна игра која се у потпуности плаћа за играње (победа). Пробао пар дана. Управо ме први пут везао други играч. Ја сам имао 9. ниво, он 14. То је било око 10 пута моћније од мене. Дозвољено му је да ме само више пута нападне 3 пута за око 10 минута. Дакле, док су моје зграде гореле, а војска напола мртва, могао је одмах да поново нападне. Хммм. Неправедно ратно балансирање и нема времена за надокнаду. То је глупо. Само ћу да избришем.
Уживам у овој игри. Играо сам неколико сличних раније. Иако је куповина корисна, није апсолутно неопходна. Већина пакета кошта 5 долара, што је много боље од пакета од 20 до 100 долара у већини игара. Пронађите себи добар савез који подржава учење и раст и никада нећете морати да купујете осим ако то не желите.
Дао сам му 4 звездице, имао сам много грешака. ажурирај већину мојих грешака као исправљених. За сада све ради. Нова поправка моја игра ради. Много ми каже. Дакле, изгледа да покушавају. Сачекајмо следеће ажурирање недељу дана након поправке и даље све ради добро
[11/26/21] Прошли су месеци откако сам први пут играо игру и одлична је! Научио како игра функционише и сада се надоградио на 29. [5/16/21] За сада је супер. Само ми је тешко да добијем места за март...
Људи кажу да је корисничка подршка лоша, није. Лоше је ако не желите да чекате пола дана. Само првих неколико порука је аутоматизовано, а када уђете у тему тикета, добићете представника. То је без сумње п2п игра, али се може играти као ф2п спорим темпом, слажем се са тим. Да није п2в/п2п, оваква игра не би могла да функционише.